Λένε για Εμάς

Η Coaching Leaders στοχεύει στην αποτελεσματική ανάπτυξη όλων των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται.
Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Σας παραθέτουμε μερικές από τις εντυπώσεις πελατών μας:

 

“Κάθε ώρα που περνάω με την Γιάννα Παπαδάκη νιώθω πιο πετυχημένη!
& κάθε επιπλέον ώρα δικής της εισήγησης, είναι ένα νέο όνειρο δικό μου που δημιουργείται!” Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Εργοστάσιο Praxitelis
“Άριστες εντυπώσεις. Με βοήθησε πάρα πολύ στη μέθοδο που χρησιμοποιώ στην αναζήτηση και τη συνέντευξη. Αν επαναληφθεί το σεμινάριο, θα το συστήσω σε φίλους” Μ.Κ.
“Οι εντυπώσεις πολύ καλές. Οι εισηγητές ήταν εξαιρετικοί και άκρως επικοινωνιακοί. Με βοήθησε πολύ και ειδικά στο κομμάτι του βιογραφικού και των συναισθημάτων. Εννοείται ότι θα το συνέστηνα.” Α.Κ.

 

No words can describe what we have taken from you! This is only the beginning and we feel that we are on the top!! You have made us believe in our strengths and start dreaming again ! There is no bad economy , everything is in our hands! I will do my best…the best days are coming… happy to have such a manager – :) feeling honored. – Lovely Handmade
“Το σεμινάριο μου προσέφερε κάποιες βασικές αρχές, οι οποίες αποτελούν βάση για τις πωλήσεις. Μέσω αυτών, οι πωλήσεις μου φαίνονται πιο εφικτές.” Α. Ν.

 

“Μέτα από εκπαίδευση που έκανα στο θέμα Πωλήσεων & Marketing, παρατήρησα ότι οι πελάτες που θα μπουν στο κατάστημα μου κατά 90% θα αγοράσουν αντικείμενα ή θα με εμπιστευτούν για την οργάνωση της βάπτισης ή του γάμου τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που με εκπαίδευση για πράγματα που τα θεωρούσα εύκολα & αυτονόητα με βοήθησαν να έχω τόσο μεγάλη πρόοδο.”
Βασιλική Βαλκάνου/ «6 Θέματα Διακόσμησης» «Ήταν Μια Φορά»
“Μας έχεις μαγέψει!” Χ. Θ.

 

“Ποτέ με τόσο λίγο χρόνο που ξόδεψα για την επιχείρησή μου δεν έφτασα σε τέτοια αφθονία!” Κ. Ντ.
“Εξαιρετικό σεμινάριο! Πήρα αρκετό υλικό για δουλειά και για brain-storming! Θα ήθελα σύντομα και συνέχεια!” Δ.Γ.
“Προβληματισμός προς κάποιες κατευθύνσεις. Συνειδητοποίηση κάποιον ενεργειών μου. Ευχαριστώ πολύ!” Δ. Β.

 

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us