Ποιοι Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Coaching Leaders δημιουργήθηκε για να ενισχύσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματίες/ επαγγελματίες έχουν πλούσια εργασιακή εμπειρία και γνώσεις, αλλά συχνά εγκλωβίζονται στην καθημερινότητα. Οι σύμβουλοι μας, που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και όλοι πιστοποιημένοι διεθνώς, βρίσκονται στη διάθεσή σας ώστε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας και την προσωπική σας ανάπτυξη.

Η Coaching Leaders χρησιμοποιεί Τεχνολογία ανάπτυξης των επιχειρήσεων ενσωματώνοντας την γνώση και την εμπειρία των στελεχών της επιχειρήσεις, σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οργάνωση.  Τα προγράμματα και οι εκπαιδεύσεις που ακολουθεί, βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, εφαρμογές και μελέτες περιπτώσεων. Επίσης, εφαρμόζει το διεθνές σύστημα Hubbard Management System και το MAKH (Μοντέλο Διαχειριστικής Τεχνογνωσίας) που χρησιμοποιείται σε πάνω από 300.000 επιχειρήσεις και ο αριθμός αυτός αυξάνει καθημερινά.

Η εταιρεία μας στηρίζει τους σύγχρονους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με ένα σύνολο υπηρεσιών. Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι:

  • Business Coaching
  • Life Coaching
  • Υπηρεσίες Marketing
  • Αύξηση πωλήσεων & πελατολογίου
  • Οικονομικό Σχεδιασμό
  • Ανοικτά για το κοινό σεμινάρια με διακεκριμένους ομιλητές
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Οι υπηρεσίες μας συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται, διότι πιστεύουμε ότι οφείλουμε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στον επιχειρηματία/ επαγγελματία προσφέροντάς του τις κατάλληλες λύσεις.

Όραμα

Όραμα της εταιρείας μας είναι να συμβάλλουμε αποτελεσματικά και με πιστοποιημένη γνώση στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της σύγχρονης Ελλάδας. Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας και η πραγματοποίηση του δικού τους οράματος, αποτελεί την επίτευξη του δικού μας σκοπού. Η αποτελεσματική βοήθεια στις σύγχρονες επιχειρήσεις παρέχεται μέσω του Hubbard Management System και η ολοκληρωμένη υποστήριξη μέσω της αποτελεσματικής γνώσης με έρευνες και μελέτες περιπτώσεων. Η πρόκληση είναι να μας πείτε και εσείς το όραμά σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω του site μας, και να μας πείτε τι σας ενδιαφέρει. Σίγουρα όμως σας ενδιαφέρει να μάθετε σε τι κατάσταση είναι η εταιρεία σας αυτή τη στιγμή και τι μπορείτε να κάνετε!

Η Γιάννα Παπαδάκη

Η Γιάννα Παπαδάκη είναι Οικονομολόγος και σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στη Μακροοικονομία & Μικροοικονομία. Εξαρχής, επιθυμούσε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και σε ηλικία 22 χρονών έκανε το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα, με μια επιχείρηση στο χώρο του χονδρικού & λιανικού εμπορίου σε είδη ένδυσης & αξεσουάρ. Αργότερα εργάστηκε για μεγάλο τραπεζικό όμιλο και πολυεθνικές εταιρείες.

Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία από την αγορά σε τομείς όπως ο χώρος της μόδας, τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, θέματα διασφάλισης ποιότητας, εμπορίου, κατασκευαστικών έργων, διοργάνωσης events. Σε όλα αυτά τα χρόνια το όραμα της ήταν η αποτελεσματική συμβολή της στην ανάπτυξη και αυτό πραγματοποιήθηκε με την ίδρυση της εταιρείας Coaching Leaders. Η ίδια κατέχει διεθνή πιστοποίηση για συμβούλευση και παράδοση του Hubbard Management System. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση της στους συνεργάτες της και την αποτελεσματική εφαρμογή των γνώσεων και της εμπειρίας της.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us