Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία Coaching Leaders δημιουργήθηκε μετά από έρευνα στον κόσμο των επιχειρήσεων ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία & επιχειρηματία στην επαγγελματική εκπαίδευση και τη διοίκηση. Το αποτέλεσμα της έρευνας μας μάς έδειξε ότι:

 • το 44% των επαγγελματιών αναζητούν γνώση
 • το 54% θεωρεί ότι υστερεί στο marketing & τις πωλήσεις, γεγονός που οδηγεί σε μειωμένη ρευστότητα.
 • Ειδική βαρύτητα δίνουν οι επιχειρηματίες σήμερα στην παρακολούθηση σεμιναρίων. Το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί την παρακολούθηση σεμιναρίων ως ζωτικής σημασίας ή απαραίτητη για την επιχείρησή τους!

 

Η Coaching Leaders απάντησε σε αυτή την αναζήτηση των επαγγελματιών με πιστοποιημένες υπηρεσίες και σεμινάρια με διεθνείς ομιλητές.

Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στο όλο και πιο προκλητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, με το να σταθούμε στο πλευρό των επαγγελματιών και να προσφέρουμε αποτελεσματική γνώση για την επιτυχία.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν κυρίως 3 διαφορετικές μεθόδους:

 • Coaching
 • Σεμινάρια (ανοικτά στο κοινό)
 • Εταιρικές Εκπαιδεύσεις

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι αποκτάτε πιστοποιημένη και ουσιαστική γνώση, η οποία με την αποτελεσματική εφαρμογή, στοχεύει στο να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε.  

 • Το coaching είναι η απάντηση στην ανάγκη του επιχειρηματία & επαγγελματία να έχει άμεση και έγκυρη ανταπόκριση στα καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζει. Τα προγράμματα του coaching σχεδιάζονται με βάση τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας και της καθημερινότητάς σας. Σκοπός του coaching είναι να ξεκινήσει και να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση & εφαρμογή σε συγκεκριμένους τομείς, ανάλογα με το ζητούμε προϊόν που επιθυμούμε να πετύχουμε. Η οργάνωση της δικής σας επιχείρησης, η εκπαίδευση στις προσλήψεις και η πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού, η ανάπτυξη του συστήματος ελέγχου απόδοσης των εργαζομένων, η ηγεσία είναι μερικά από τα συχνά θέματα που απαιτούν ειδικές γνώσεις και εφαρμογή μέσω του coaching. Τα προγράμματα αυτά έχουν αρχή και τέλος με σκοπό να παραδώσουν σταθερή γνώση και εφαρμογή στον τομέα που έχει ζητηθεί από τον επιχειρηματία & τον επαγγελματία.
 • Τα σεμινάρια μας παραδίδονται μόνο από καταξιωμένους επαγγελματίες & επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι διεθνείς ομιλητές, καθώς σε κάθε σεμινάριο μας η τελική εφαρμογή των γνώσεων που παραδίδονται είναι ο γνώμονας της επιτυχίας των σεμιναρίων μας. Μερικά από τα θέματα σεμιναρίων που έχουν παραδοθεί είναι «Ακραίες στρατηγικές marketing”, “Πώς να πουλάτε σε δύσκολους & δύστροπους πελάτες» «Πως να πετύχετε οικονομική ευημερία & ελευθερία» «Πώς να προσελκύσετε, να επιλέξετε και να προσλάβετε τους κορυφαίους παίκτες» και πολλά ακόμη. Κάθε φορά επιλέγουμε τα θέματα που αποτελούν τομείς κλειδιά για τους επαγγελματίες / επιχειρηματίες αλλά και τους τομείς που αποτελούν τα σημεία στα οποία απαιτείται βελτίωση από τα στελέχη των επιχειρήσεων. Δηλαδή οργανώνουμε τα σεμινάρια μας βάσει των δικών σας αναζητήσεων και είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε ποιο θα θέλατε να είναι το θέμα του επόμενου μας σεμιναρίου.
 • Οι εταιρικές εκπαιδεύσεις, μαζί με το coaching, συμπληρώνουν τις υπηρεσίες που είναι φτιαγμένες ακριβώς για εσάς. Σκοπός των εταιρικών εκπαιδεύσεων είναι να παραδώσουν στους εργαζόμενους σας ακριβώς την εκπαίδευση που τους λείπει και στο σημείο που απαιτείται για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραδίδεται με βάση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Το πρόγραμμα των εταιρικών εκπαιδεύσεων δρομολογείται μετά από ακριβή αξιολόγηση των αναγκών σας. Μπορεί να περιλαμβάνει μια μέρα εκπαίδευσης ή ολόκληρη ενότητα εκπαιδεύσεων. Πάντως, κάθε φορά περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις που ολοκληρώνονται με την απόκτηση βεβαιότητας εκ μέρους του εργαζόμενου για την πλήρη εφαρμογή των δεδομένων που έχουν παραδοθεί.
  Μερικά από τα θέματα που έχουν παραδοθεί είναι πωλήσεις, προσέγγιση νέων πελατών, εξυπηρέτηση πελατών, οργάνωση γραφείου και πολλά ακόμη. Η εκπαίδευση ολοκληρώνετε με τη χρήση πρακτικών & εφαρμόσιμων γνώσεων/εργαλείων ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα των εργαζομένων συνολικά.
 • Ένας επιπλέον ξεχωριστός τομέας δράσης μας είναι οι Δημοσκοπήσεις/έρευνες αγοράς που διενεργούμε. Το κλειδί για την ανάπτυξη σας βρίσκεται σε αυτή την υπηρεσία. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνες αγοράς για τη δική σας εταιρεία. Η πληροφόρηση, που παραλαμβάνετε, είναι έγκυρη & προέρχεται από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε σαν επιχείρηση. Στην πηγή, δηλαδή, του εισοδήματός σας αφού οι ανταποκρίσεις που συλλέγονται ειδικά για σας είναι οι ανταποκρίσεις των πελατών ή των δυνητικών πελατών σας.

 

Φυσικά, η παρακολούθηση μιας πραγματικής εκπαίδευσης ή ενός διεθνούς κύρους ομιλητή ποτέ δεν θα μπορούσε να περιγραφεί πλήρως. Ούτε θα μπορούσατε να φανταστείτε τις απαντήσεις του κοινού σας αν πραγματικά δεν πραγματοποιήσετε μια έρευνα αγοράς για την επιχείρησή σας. Στόχος μας είναι να γνωρίζετε πως μπορούμε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στις καθημερινές απαιτήσεις σας. Ο ρόλος μας είναι ιδιαίτερα σημαντικός διότι διαθέτουμε διεθνώς πιστοποιημένη γνώση, έχουμε πλούσια εμπειρία από παρόμοιες με τη δική σας επιχείρηση και μπορείτε να συζητήσετε ανοικτά τα θέματα που σας απασχολούν πριν τα ανακοινώσετε ή τα εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας, αυτοί οι τρείς παράγοντες μας επιτρέπουν να σας βοηθήσουμε πρακτικά & αποτελεσματικά για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Είμαστε πάντα ανοικτοί στις δικές σας προτάσεις και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν.

 

Το όνομά σας (*)

Το email σας (*)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (*)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us